kotten.



Titta vad jag hittade på min altan igår! Så grymt söt!

Har för övrigt tonat mitt hår igen :) Blev rätt så mörkt men najs i alla fall!
Nä gud vilket meningslöst inlägg det här blev känner jag, men ibland måste man få vara ytlig och meningslös. Typ. 



Make me a bird so I can fly far, far away.



HAHA, jag och Johanna lyckades tydligen fastna på en vimmelbild från igår. Fanns en till också men jag ser lite för skabbig ut på den, heh. Läs recensionerna från igår kväll HÄR


Ser på Forrest Gump på TV just nu. Måste nog vara den finaste filmen någonsin.


There's all these dreams we share, Roscoe.


Ömma knän, fötter och revben. En nästintill oanvändbar röst och en helt underbar kväll! Johnossi är så grymt bra och jag såg dom igår!!! Fattar ni på vilket oslagbart bra humör jag är på just nu?! 

DESSUTOM fick jag millencolins plektrum. Status. 

Återkommer när jag skrivit klart min sista skoluppgift för denna termin!

I'm sick of these words and all the consequences.



En gammal bortglömd bild. Lite rolig ändå ^^

Hur som haver så sitter jag just nu med läxor och skolarbete upp till öronen.. Tur att jag har en hel dag på mig att göra klart allt. Synd å andra sidan att den lediga dagen måste spenderas med sjukt tråkiga kommunikationsuppgifter och trögt brevskrivande. Finns så mycket annat som man borde passa på att göra. Typ fota, eller spela the Sims som man aldrig hinner göra annars, eller bara vara lat och ligga framför tv:n. Skönt det skulle vara....

Back to business. Yey.

Så kan det gå...






...när man har mycket tid över en tråkig söndag. Annat är det idag! Jag har 3 saker som ska in senast på fredag. Yey säger vi åt det. Vill också säga ett stort tack till min spanska lärare som utan förvarning slängde ett nationellt prov i ansiktet på oss idag. Okej, inte bokstavligt talat då kanske.. Det vore ju galet.

En bra sak är ju dock att vi är lediga på torsdag :D Tummen upp för det!

Somrigt inlägg.







Bilder från i onsdags. Är lite förvånad över hur bra dom blev! Det är inte ofta jag får till skärpan sådär bra kan jag ju meddela. Men det går framåt. Man lär sig mer och mer hela tiden och bilderna blir bättre och bättre och gud vad kul det är!
Den enda som fattas är ett nytt spexigt objektiv och en blixt. Men det kan jag ju i princip glömma. Jag fick inget sommarjobb av bajskommunen=inga pengar=inga prylar :(  Menmen. Sånt är livet antar jag. Jag får fortsätta drömma.
Usch, jag är så less på att ständigt vara utan pengar. Den lilla månadspeng jag får räcker inte till mycket, men jag ska åtminstone ta mig i kragen och försöka spara. Kanske nån hundring eller två i månaden. Då lär det ta ungefär 3-4 år innan jag kan köpa ett nytt objektiv räknade jag ut nu. Jag känner taggen...

Här är lite musik för somriga dagar i alla fall! :D 


Loosing ground.




Såg dessa pojkar på kulturnatta nyss. Riktigt bra var dom! Klicka på bilden och lyssna på lite härlig musik vetja.

Kulturnatta var för övrigt najs, orkade inte stanna så länge men det var kul så länge det varade. Sen fick man ju träffa massa trevligt folk också! 

Nu ska jag och min bror se Avatar ;)



My clock is late and I'm not.



Känner att bloggandet har kommit i andra hand den här veckan, men jag tar igen det nu istället! Denna fina kväll har jag i alla fall spenderat med Filippa, Ben och Jerry vid älven. Mycket trevligt!

Såg förresten Foki på stan idag. Trevligt det med :P

Imorrn ska jag i alla fall ner på stan och checka in kulturnatta! Ses vi? :)

Mitt i allt.



Alltså. JAG ÄLSKAR SOMMAR! Att kunna gå barfota i gräset känns som att vakna till liv igen. För det är nog så det är. Jag är så gott som död resten av året. Eller går på autopilot åtminstone. Det är nu allt börjar få en mening igen. Och när det gäller skolan så är det nu som man börjar se ljuset i slutet av tunneln, so to speak. Ni hajar. Nu ska jag plugga. Shit vilken dubbelmoral.


Kram!



Trapped inside.

Det har hänt mycket i helgen, men jag tror inte ni skulle orka läsa allt så vi kan väl sammanfatta det såhär: Norrland, Finland, Ikea och en maaaassa sol! Trevligt var det!
Nu väntar en helkväll med plugg.. Herregud, jag har ju haft hela eftermiddan på mig, borde redan ha börjat för länge sedan! Känner redan att huvudverken är påväg. Döda mig nu. Eller önska mig lycka till åtminstone ^^

Vårkänslor.







Ännu en dålig dag.



I eftermiddag drar jag till skellefteå. Roligt! Men det känns lite surt att dissa Johanna, Maja och Fia :( Plus fina AR1A som tydligen tänker hitta på något kul?

Och när ska jag ha tid att plugga?!? Jisses... Allt kör verkligen ihop sig just nu..

Cracks.



Kan inte påstå att det här har varit en särskilt awesome dag, men bättre ska den bli minsann! Middag med finaste kören vid fem. Det blir kinamat, och ni som känner mig vet att om det är något som får mig på bättre humör så är det just MAT :)

HAHA nu blev min dag just ännu lite bättre! Sitter just nu på Bibliotekscaféet och och dödar tid och in kommer ingen annan är CYKEL-INGMAR ;D För er som inte har haft nöjet att träffa honom så kan jag berätta att det är en otroligt charmig och social varelse från mina hemtrakter på Carlshöjd. Just nu minglar han omkring bland borden och skakar hand med alla förvånade och överrumplade gäster. Roligt.

Hejhej ;)

I've heard the words before.



Snyggjohanna!!

Älskar för övrigt sommarvädret :D har suttit ute på balkongen och stekt hela eftermiddan. 17+ i solen är rätt så härligt kan jag lova.

Still capture the minutes. Still passin' out days.



Soliga dagar. Sånt gillar jag. Plugg är mindre roligt, men vad gör man inte för ett VG på matte-nationella på onsdag.

På måndag taggar jag i alla fall Boda Borg med klassen, kommer bli hur kul som helst!


Himmel blå, himmel blå



Idag är det en bra dag. Inte på grund av att solen skiner, och inte för att det är fredag, utan för att det bara är en sådan dag som bara ÄR bra!

Okej då, soliga fredagar är faktiskt inte heller fel måste jag ju erkänna ^^

Like a bridge over troubled water.




Tänk, såhär såg det ut för bara någon månad sedan! Sommar snart ju :D 

Dock har jag inte fått något sommarjobb än och jag börjar bli riktigt nervös om jag ska vara ärlig. 900 (!) 93:or har sökt kommunalt sommarjobb i år och det erbjuds bara 500 platser. Jag vet inte vad ni tycker, men det känns som rätt taskiga odds om ni frågar mig. Jag menar, hur svårt ska det vara att fixa jobb åt ungdomar som är villiga att arbeta med nästan vad som helst för att få lite pengar. Pengar som vi verkligen behöver för att kunna klara oss, eftersom vi får så sjukt lite barnbidrag!! (inget barnbidrag alls på sommaren dessutom!) Skärpning politiker, skärpning!! :P Tycket att ungdomar borde garanteras åtminstone ETT litet skitigt sommarjobb! Inte hoppas på slumpen.

Ursäkta aggressionerna ^^ Men om jag inte får lite pengar i sommar är jag rätt så körd.

Johanna (aka "flickan") hälsar btw :D vi har ätit amerikanska pannkakor idag! galet gott kan jag lova ^^

Något nytt.



Nu är man tillbaka efter den troligtvis tråkigaste valborgen ever. Men men, vad gör man?

Okej, svart på vitt, det har varit lite tunt med kommentarer här så jag tänkte höra om det är något ni vill att jag skriver om eller som ni vill veta? Något om bloggen eller i övrigt? Foto/redigering? Livet? ;) FRÅGA PÅ VETJA! :D
Känner att jag behöver något vettigt att skriva om här, så lite hjälp kanske? ^^


RSS 2.0