2010. Sista inlägget.


Tänkte egentligen inte göra någon årsresumé men det blir en liten bildbomb i alla fall. 12 bilder från 12 månader:



Januari. Fyllde 17 och var allmänt less på vintern. 



Februari. Kommer ärligt talat inte ihåg något spännande som hände då. Mediefastan är i och för sig kanske värd att nämnas. 



Mars. Det var umeå open och jag träffade Salem Al Fakir! Såg även Alice in wonderland på bio. Första 3D filmen jag såg ^^



April. Köpte mina älskade blåa converse och taggade våren. 



Maj. For till Norrbotten, frös ihjäl på brännbollsyran och fick damp på att jag inte fick nåt sommarjobb. 



Juni. Ryssvärme, skolavslutning, ett dop och massa glada dagar. 



Juli. Fotade när Salem spelade på torget i umeå och några veckor senare stod jag i folkvimlet på storsjöyran och var allmänt lycklig. Sörjde lite att jag inte var på peace. 



Augusti. Drog på semester till medelhavet och levde livet. Skolan började också för den delen. 



September. Tog denna bild som senare visade sig vara en success! I övrigt taggade jag Håkans nysläppta singel och hatade matte B. 



Oktober. Hade lite höst/vinter-ångest blandat med 2 steg från paradise-mani. Första snön kom tidigt i år och jag gillade den. Till en början. 



November. Led av 17-årskris och såg äckligt mycket på skins... Och taggade Harry potter såklart. 



December. Sjöng massa jullåtar med kören, kom tvåa i YPOTY och kände mig allmänt awesome. 



Det var mitt 2010. På många sätt ett väldigt bra år. På några sätt ett mindre bra. Spenderade nog för mycket utav året med att vara förvirrad och osäker. Tyvärr. Glömde ibland bort att leva fullt ut. När jag ser tillbaka så är det alldeles för många dagar som bara passerat. Det finns för få utav de där riktigt fantastiska dagarna som man minns. Men dom finns där i alla fall, och det är jag otroligt glad för. (och till nästa år ska dom bli fler bannemej!) 


Antar att det bara återstår att säga GOTT NYTT ÅR! Och se nu till att göra 2011 till det bästa året ever! Det tänker jag satsa på i alla fall. 

Kram på er!

(den enda som sett dig riktigt falla som grus)



Ursäkta frånvaron men nu är jag back on track igen! Fick en väldigt trevlig julklapp av pappa, mobilt bredband! Så nu blir det lite fart här på bloggen minsann. Här i östersund är det svinkallt, allmänt dött och långtråkigt och jag har sett ut tre vännersäsonger på typ tre dagar, men jag köpte ett nytt linne idag och prispengarna har äntligen ramlat in på kontot så jag är glad i alla fall! 


GOD JUL I EFTERSKOTT förresten! Hoppas alla hade en råmysig jul :D


I'll shake this world off my shoulders.


Fikade på station igår! Såhär såg det ut: 



Charmig hand. 



överfullt bord.



"Jag seeeeer ANKOR!"



"Asså vad är grejen med gurka??!"



Världens trevligaste kväll med dom finaste! Tack för fina paket och kvällsflumm :D 
Kan även rekommendera äppelkaka med vaniljvisp... mmmm sjukt gott..
Och ni har en ankfilm att se fram emot inom kort!!

P.S. Min kamera har lagt av. Eller nä, men det lilla hjulet som man snurrar på funkar inte. Så man kan inte ändra bländare eller slutartid. FML. 



08 – Åtta saker om mig själv



Varför känns det som att jag har gjort detta förut? ...Hursomhaver.

1. Jag är oftast extremt punktlig. Är lite av en "hellre en timma för tidigt än 10 minuter för sent" person. Kanske någon slags motreaktion till min pappa som är tidsoptimist och alltid kommer försent...

2. När jag äter muffins eller nåt annat som är i en bullform så måste jag alltid knapra upp det som fastnat på papperet. Annars går man ju miste om typ halva bullen! 

3. Jag är lat. För det mesta.

4. Lakrits är inte min grej. Så nu vet ni det om ni någon gång skulle få för er att bjuda mig på lakrits.

5. Att ta på sig nytvättade kläder är något utav det bästa. Och att sova i en nybäddad säng är också en grym känsla.

6. Har något slags tv serie-beroende. Måste alltid ha någon serie som jag följer. 

7. Går igenom en klännigsperiod. Har verkligen klännings cravings just nu, och eftersom jag äger typ max 3 klänningar så är det lite av ett problem... 

8. Köpte min Umeå Open biljett idag! :D:D:D Kanske inte hör till listan men jag var ju tvungen att berätta det i alla fall!



07 – Min bästa vän



Det här är Johanna. Hon är en galet snygg, knasig, rolig, kreativ, ambitiös, random, omtänksam och extremt söt människa som jag har haft turen att lära känna. 

Säger inte det här tillräckligt ofta men jag älskar dig! du är bäst.

06 - Min dag


Jag är väl inte den bloggaren som tycker att dagens händelser är det roligaste att skriva om men here goes:




Detta är typ det enda värda jag har gjort idag, om det ens räknas som någonting värt... mest troligt inte, men det är det enda jag har att komma med idag. Han i mitten med machoblicken, min så kallade bror, behövde hjälp med en en affisch eftersom dom ska ha utklädningsgrejs på skolan. Lite lagomt seriöst sådär... Väldigt snyggt inklippta huvuden måste jag få säga. 

I övrigt har jag och johanna utbytt ilandsproblem och klagat på allt. Sen har jag även lyssnat på spotify och viftat på fötterna i takt med musiken, legat och latat mig i sängen, försökt plugga men misslyckats totalt (gav upp någonstans vid 2), kollat på massa youtube-klipp, fotat självporträtt (egobilder) och ätit hemmagjord pizza. Och någonstans där i mitten av alla dessa sjukt intressanta aktiviteter tog jag även en dusch.

Intresseklubben antecknar, javet. Tack för idag. 


05 – Definition av kärlek


Hittade dessa ord på weheartit och tänkte att det är precis så kärlek ska vara. Något enkelt och självklart. Fast enkelt är det väl aldrig? 


7/1-2010



Alltså det här händer inte. Det är bara för bra för att vara sant! Bilden ovanför fotade jag någon gång i september, skickade in den till young photographer of the year, (en utav de största fototävlingarna för ungdomar) bara för skojs skull typ. Och vad händer? jo, på svenskatimmen idag så fick jag ett mail om att just denna bild hade kommit tvåa i denna gigantiskt stora tävling. TVÅA!!!! DETTA ÄR STORT MINA VÄNNER! 

ÅÅÅH så himla underbart! ...och 150 pund extra säger man inte nej till i första taget!

...och P.S. Ett stort tack till Johanna för att hon är så snygg ^^

04 - Min passion.




Foto är min största passion just nu och har varit det senaste året. Fotointresset är nog något som jag har ärvt. Typ halva min släkt har någon koppling till foto. Min morfar var jätteduktig på att fota och vann massa tävlingar, och min farfar hade ett fotolabb eller nåt liknande en gång i tiden.
Fotografering är svinkul och något som jag verkligen hoppas att jag fortsätter med i framtiden. Just nu är väl inte fotandet på topp, men det är nog mera vinterns fel än mitt. Men jag kommer nog igång igen när solen är uppe mer än några enstaka timmar varje dygn.
(p.s. apropå solljus så är det inte okej att det är mörkt när jag åker till skolan och att det är mörkt när jag kommer hem igen. Jag lider av solbrist.)


03 - 5 saker jag tycker om / inte tycker om med mig själv.



Här kommer 5 saker jag tycker om med mig själv:

1. Jag kan skratta.
2. Jag är smart. För det mesta..
3. Jag är en medveten person. Ganska down to earth. (satt och spydde lite åt my sweet 16 imorse och är sjukt glad att jag inte är sån.)
4. Jag har sjukt bra musiksmak. Så är det bara.
5. Jag är snygg och awesome i allmänhet. (I brist på en grym sista punkt.)


Och 5 saker som jag skulle kunna vara utan:

1. Jag är en mes. Big time.
2. Jag tar aldrig tag i saker.
3. Jag har ofta rätt kasst självförtroende.
4. Jag har massa onödiga komplex.
5. Jag kan vara sjukt otacksam utan att tänka på det. Och sen få dåligt samvete över det.



02- Min första kärlek.



Väntar fortfarande... Väntar, som vanligt.


(Vill verkligen kunna skriva något romantiskt och klyschigt fint här men det finns inte mycket att berätta. Tyvärr. Har nog mest bara varit kär i tanken av någon, inte i själva personen.)


01- Presentation av mig.




Första punkten på listan! Borde vara en utav de lättare att svara på men av någon underlig anledning så är det rätt svårt att berätta om sig själv. Ärligt talat så finns det väl inte så mycket att säga. Typ att jag är en hopplös drömmare eller en förvirrad tonåring för det mesta. Att jag gillar foto, musik, doftljus, tv-serier,  te, i princip allt som har med Harry potter att göra, godis och romantiska filmer. Fast allt det där vet ni nog redan!
Eller så kan jag skriva något väldigt basic som att jag är 17 år, bor i Umeå och annat sånt som inte spelar någon roll egentligen.

Jag är jag, vem det nu än är. Det får duga som svar!

Stay tuned för resten av listan...



RSS 2.0