18 - Min favoritfödelsedag

Svårt. Jag har haft många väldigt fina födelsedagar. Kommer i alla fall inte ihåg någon som var dålig och det är jag väldigt tacksam för! Här kommer två favoriter:
Jag fyllde åtta och fick min allra första CD-spelare, en westlife-skiva och en jättecool häxdräkt. På den födelsedagsfesten var det pyjamasparty som gällde och vi hittade på egna danser till markoolio-låtar. Det var en grymt bra fest nu när jag tänker efter. Det här är nog den första födelsedagen som jag minns alldeles tydligt förresten.


Eller så var det min 12-årsdag då jag fick världens lyxigaste frukost ever och min allra första mobil. Med en liten antenn och allt. Lyckan var total. Det var det året som jag och Agnes hade
kalas tillsammans i min kvarterslokal har jag för mig. Också en jäkligt rolig fest, med övernattning och allt!!


Nu ska jag dedikera resten av dagen åt matteboken. Ickelinjära funktioner!!! <3


Strangeways here we come.


Nya efterlängtade prylar!! Tamron AF SP 28-75/2,8 XR Di, en interfit Reflexskärm silver/vit, 82cm och några riksdaler fattigare. På lördag blir det att provköra dem ordentligt! 

God natt alla fina. 


17 - Mitt favoritminne

Alltså den här punkten är nästan för stor att kunna svara på. Jag har så otroligt många bra minnen och det känns nästan omöjligt att välja ut ett minne som är bättre än alla andra. Kan jag återkomma när jag klurat ut ett? BRA!

Nu ska jag sova och ta igen mig efter en väldigt fin dag med söta vänner, men bjussar på en väldigt fin video på Johannas anka, Knuts första simtur. Bara där har vi ju ett sjukt fint minne!16 - Min första kyss (om man bortser från lågstadiepussar)
(weheartit)


Vänliga blickar mellan blinkade lampor och dansande, festivalglada kroppar.
En arm runt midjan och kyssar till punkiga electrotoner. Just då kändes det rätt fint.
Jag var 16 och så jävla nervös. Men glad.Dude, stop. You're justifying the stereotype.

Bilder från helgen. Bräntiskväll med AR2A (bilder från Hanna och Ida) blandat med lite cupcakebakning med Johanna, Maja och Fia (Bilder från Maja). Sjukt vilken bra helg jag hade! Det behövde jag verkligen efter mitt totala fail på matteprovet i fredags.. Heh.


Idag har jag bland annat:

- Fått en tvååring att förstå att rosa trolldeg är blä.
- Läst Sanders Sandaler och Rasmus och hans vänner på repeat för ett antal nyfikna krabater.
- Blivit kallad fröken. Helt klart en ny upplevelse.
- Gått mot strömmen i personalrummet och INTE tagit kaffe. Det om något borde ju ge mig några extra vuxenpoäng! Och nej, jag tänker inte ens gå in på att det är alla hjärtans dag och att ensamheten är aningens mer påtaglig just idag... Kan man inte bara bojkotta hela jäkla dan?


15 - Mina drömmar

Förlåt för att jag är en så sjukt dålig bloggare just nu, men matteprov, praktikletande och italienare har tagit upp min tid i veckan! Här kommer iallafall nästa punkt på listan: 


Har sett fram emot den här punkten länge. Jag är ju drömmarnas drömmare (På gott och ont). Se detta inlägg som jag skrev för ett tag sen, det säger rätt mycket om mina knasiga drömmar och att jag ofta befinner mig i min egna lilla värld ^^

Så... eftersom Hogwartsdrömmen sket sig rätt rejält så  drömmer jag just nu istället om bland annat trädkojor i magiska skogar. Mest troligt min högsta dröm just nu! Tänk att bo bland trädtopparna i ett litet hus med små torn och spetsiga tak. Hur underbart liv vore väl inte det? Ni får gärna tycka att jag är konstig, det vet jag redan att jag är! Annars drömmer jag mycket om sommaren just nu och allt som hör den till. Festivalnätter, värme, segling och sådant bra. Sedan drömmer jag ju om kärlek och andra såna töntigheter också.

Avslutar med att säga som Håkan. "Försök hålla fast vid den där lilla drömmen, oavsett om den går att uppnå eller inte, det har ingenting med saken att göra, för det är den som liksom får en att hålla hakan lite högre i tillvaron, och orka med. Skiten."
Word Håkan. 


Dröm stort och lev väl!

13 - Min vecka.......Började rätt kasst med förkylning, värsta nackspärren någonsin och en oinlämnad skoluppgift, men blev genast bättre under torsdagen med extremt trevlig personal inne på pressbyrån, fika med AR2A, inget torsdagsblock, fika med Alexandra och on top of allt detta så träffade jag Ellen på stan. Väldigt trevligt. Den kvällen valde jag även kurser till nästa läsår. Förstavalen blev teater som paket och Engelska C som individuella. Hoppas på det bästa!
Fredagen förde med sig en liten VK-intervju som blev lördagens morgon-snackis hemma hos mig. Blev mer förkyld under lördagen och nu sitter jag här med näsdukar upp till armbågarna ungefär. Halstabletterna är sedan länge slut, fortfarande ingen praktikplats och jäkla samhällsuppgiften är fortfarande inte inlämnad. Allt som allt en rätt blandad vecka.
Hur har eran vecka varit?

We were fated to pretend.
(Längtar tillbaka till sommaren. Den var fin.)

Den här veckan har börjat riktigt jäkla dåligt. Nackspärr+ huvudvärk+ dryg hosta+ samhällsuppgift som skulle varit inne igår+ inget sudiebidrag på kontot+ noll energi+ matteprov nästa vecka som jag måste plugga till+ hittar inte nån satans praktikplats= RÄTT TJURIG TJEJ.

Hoppas alla har haft en bättre början på veckan än mig i alla fall! (Och förlåt om jag drar ner er i skiten, var bara tvungen att få klaga litelite. Positivare inlägg framöver utlovas!)


RSS 2.0