Brutala skämt.

Slutsatsen av onsdagens webbdesignlektion: Alla barnen- historier är jättehemska, och jättebrutala! Bevismaterial här nedanför: Alla barnen var med i fotbollslaget
utom Sten
han hade inga benAlla barnen lekte med ångvälten
utom Gunder
för det var han som låg underAlla barnen barnen fick snöbollar i huvudet
utom Jan
han fick ett flygplanAlla barnen jagar styckmördaren
utom Assar
för han ligger i flera kassaSkandal alltså. Varför skrattar man åt sånt här??? :P

Fortsätt när mörkret kommer och allt gör ont.Bild från december förra året, då det knappt låg någon snö på marken. Nu är det oktober och man kan snart inte ens ha sina converse längre för det läcker in snö i dom små hålen på sidan. Svar ja, jag har stora I-landsproblem. 

Håller på med en överleva-vintern-spotifylista för övrigt. Tipsa gärna om låtar man behöver för att överleva det kommande halvåret! En rosa månad.


Ni kanske sett det lilla rosa bandet här uppe i kanten? Nu när det är oktober och allt, så tycker jag absolut att ni ska stödja cancerfonden och rosa bandet-insamlingen. För mig känns det självklart, av många anledningar.Vill inte dela med mig av allt. inte nu, kanske någon annan dag. Då jag är starkare.


Ljug för mig.Skriver fast jag inte har något vettigt att skriva om. Verkligen ingenting alls. Men det ekade så tomt här på bloggen så jag kände att det behövdes någonting. Det är nu, mina vänner, jag går igenom min förjävliga inspirationstorka som kommer och går lite som den vill. Då dagarna bara flyter på så otroligt långsamt och fylls med massa ångest istället för inspiration. Det suger rätt ut sagt. 

Hoppas jag är back on track snart. I'm the hero of the story, don't need to be saved.För precis ett år sedan packade jag upp min kamera ur förpackningen för första gången. Sedan dess har den tagit tusentals bilder och varit en trogen vän i vått och torrt. (Helst torrt dock.) Inte minst så har den fått mig att inse att foto typ är det bästa som finns, så tack till dig lilla fina Canon. Och grattis på födelsedagen :Dwe look so good, we look so good together.Smile like you mean it.

Årets klassfoto har anlänt och det är vackrare än någonsin! 

(och för er som undrar varför vi ser så allmänt tråkiga ut, vi stonefejsar med flit. Den du)I won't last long, soon I'll be gone.Min kisse är sinnessjukt fin!

Just nu känns det som om det är för mycket. Skolarbetet tar så mycket mer tid än jag har, och allt känns bara tungt och jobbigt för det mesta. Det leder till en massa saker. Inspirationsbrist, fotobrist, bloggbrist och inte minst glädjebrist. 
Behöver jag säga att jag taggar lov? ^^Att allt det bästa inte hänt än.
Nu är den min! Hopade nästan upp och ner när jag fann den liggandes i min brevlåda. Den är nu genomlyssnad cirka 54938793585 gånger och den blir bara bättre och bättre för varje gång.

Favoritlåten än så länge heter Du är snart där. Himla fin är den. Och Håkan med för den delen. Som vanligt.

You know the sun never sets around here.


För bara några dagar sedan såg det ut såhär vid mitt vardagsrumsfönster:Nu ser det dock lite mer ut såhär:Vilket känns bäst är då frågan?

(En centimeter snö utanför huset och vi får TVÅ strömavbrott. Väntar bara på det tredje nu alltså.)

(Är för övrigt väldigt glad att jag inte behöver sätta en fot utanför huset idag.)


Were the ones who never say no.
Experimentbild.

Har säkert kollat min brevlåda 500 gånger denna förkylda och långtråkiga dag men ingen Hellströmskiva än så länge.. och inte finns den på spotify heller. förhoppningsvis kommer den imorgon. TAGGA!100 songs to save your life.


Här kommer den troligtvis bästa spotifylistan jag någonsin gjort, så pay attention!
100 songs to save your life, heter den och är kort och gott det bästa av det bästa.

Den innehåller de där låtarna som förändrat mig. Som fått mig att skratta, gråta, dansa av lycka eller se världen ur ett helt nytt perspektiv. Låtar som gjort riktigt dåliga dagar till bra dagar och låtar som får hjärtat att slå lite snabbare. Låtar man har fina minnen till. Låtar man har dåliga minnen till men som var precis vad man behövde för att ta sig igenom dagen. Låtar som jag stått i kö i timmar, eller stått ute i spöregn bara för att få höra. Eller låtar som bara är sjukt bra helt enkelt!

Klicka på den här avslutande meningen för att del av den.
and the genius next door was sleeping.


Förra torsdagen när jag var ledig sysslade jag med bland annat detta! Egobilder 4 lajf. 
För tillfället sitter jag hos Johanna och har det allmänt trevligt. Och njuter av helg såklart.

(Sen ett litet grattis till John Lennon som skulle fyllt 70 idag.)

Ingen tid för ceremonier.

Shit va dålig jag har varit på att blogga! Nu blir det ändring på det:

Titta vilken fin sak jag fick hem för några dagar sedan! Älskar den till tusen. Speciellt alla påbörjade låttexter som är hastigt nerkrafsade på papperslappar. Väldigt fin bok. 
Den här bilden fanns också med i boken. Känns bra att veta att någonstans där ute i vimlet, står jag. RSS 2.0