Cinemagraphs.

Källa

Så. himla. fint. Min inställning till GIFar ändrades helt nu. 


(erkänner att jag nog kan koras till världens sämsta bloggare genom tiderna. Men
det händer så himla mycket just nu!)

While your head is clear.Den här veckan har varit så himla, himla bra på så många olika sätt att jag inte riktigt vet var jag ska börja, men vi tar det mest awesoma först osv.

- Fick godkänt på nationella i matte och därmed godkänt i hela kursen!!! Var nästan värt att stanna på skolan en timme extra för att få se en liten bokstav på ett papper. Den finaste bokstaven i hela alfabetet. G.

- Hade torsdagsdejt med Maja i vanlig ordning men vi slog på stort den här gågnen och köpte en tårta. En hel tårta (som vi nääästan orkade äta upp)! Det var grymt gott <3

- Hade min kanske sista konsert någonsin med fina kören i onsdags. Sentimentalt, men roligt var det. Hoppashoppas på en till termin!!

- Sovmorgon hela veckan! Inte en enda tidig morgon med andra ord, och ni som känner mig vet att sådant gör min dag.

- Regn. Tycker att alla kan sluta hata regnet bara för att det råkar vara lite opraktiskt. Regn är bland det mysigaste ever så jag har två ord till alla regnhatare där ute: STÖVLAR och PARAPLY. Löser allt.

- Kulturnatta var ju tekniskt sett förra veckan men det var väldigt roligt, så nu vet ni det!

- Jag har godis. (vet inte riktigt vad den här punkten gör sist. Den förtjänar en högre placering på egentligen.)Onsdagsfinurligheter.Borde verkligen ta med mig kameran till skolan lite oftare. Att fylla dom sista stackars megabyten på datorn med bilder som dessa gör jag mer än gärna!


Ursäktar den alldeles för långa frånvaron, men det händer alldeles för mycket just nu. Skoltrött tjej? You bet.
street art osv.(Umeå stad.)

Försov mig 3 timmar idag. Ibland undrar jag hur jag lyckas.Everyday is silent and grey.Såhär har mina senaste 4 dagar spenderats. Intensivt mattepluggande utan dess like. Men nu är det gjort och fy fanken vad skönt det känns! Nu håller vi bara tummarna för ett godkänt i matte så är jag mer än nöjd.

Hoppas det gick bra för alla som kämpade sig igenom nationella idag! 


She was born in spring, but I was born too late.Resultatet av fredagens fotolektion. En enda bild blev bra. En av åttiofyra. 


Grafiskt.
Is that such a stretch of the imagination?(Bild från Anette)

Smått
försenad bild från valborg, som för övrigt ägde!


Idag har jag:

- Haft oflyt. (Se punkt 2 & 3)
- Sprungit till bussen. Gånger två. (kommer aldrig vänja mig vid nya busstiderna...)
- Blivit utelåst.
- Gått en promenad för att jag var utelåst.
- Njutit av sommarvärmen.
- Ätit tårta <3The mountain.


Ville bara dela med mig av något helt fantastiskt. Rätt fascinerande film. Men nu ska jag ner till strömpilen och fika med Maja som så passande har sin praktik fem minuter ifrån my place!!

Livet är rätt trevligt idag. Har nya skor, slutade tidigt, strålande sol, huset för mig själv och imorrn åker jag norrut till skellefteå. Sen tänkte jag mest bara ignorera det faktum att jag har ett nationellt prov i engelska imorrn att se fram emot.

 


Du har nu plats 14 i kön. Tack för att du väntar.(Grymt söt bild från weheartit.)

Sitter i telefonkö till swedbank atm. Jävulskt tråkigt... Men massa vuxenpoäng! 

Förlåt för dålig uppdatering. Har verkligen haft noll energi ungefär. Sen har jag haft rätt mycket för mig också. Hade en sjukt trevlig valborg med gomiddag och goa människor. Bilder kommer såsmåningom! RSS 2.0