Inspiration.

Här kommer några bra bloggtips som jag tänkt dela med mig av i evigheter nu, men bara glömt bort helt enkelt! Känner att jag gör lite smygreklam för de här bloggarna nu, men det förtjänar dom tycker jag! Kanske hittar ni nåt spännande i listan i alla fall!


SgtSalt - En utav mina favoritbloggar! (och jag vet att många håller med ^^) Otroligt fina bilder och vackra ord i en härlig röra :)

Jag fotar, alltså finns jag. - En väldigt inspirerande fotoblogg, med en massa vackra bilder!

olof grind + Thecompletetruth - En jättefin fotoblogg med en massa riktigt proffsiga bilder!

The hymn for the cigarettes - Himla fin och konstnärlig fotoblogg. Hon fotar dessutom mycket med sin polaroidkamera= fint :)

Funambula - En tjej i New York som lägger ut både sina egna och andras foton på sin blogg. Och grejen är att hon aldrig skriver någonting på bloggen. Bara en massa bilder!

I skuggan av ett världsarv - En lite rolig och väldigt annorlunda fotoblogg ;) Ni kommer förstå vad jag menar om ni klickar på länken!


(bild tagen från Audrey Hepburn complex)

Hoppas ni blir lika inspirerade som jag blir, och ha en bra söndagsväll nu!

He says that he will, but he's just a liar.



Det är inte så dåligt ändå. Livet.



I am up for whatever.



Okej, tråkigt studiebesök på VK eller ej. Den här dagen är grejt!!! Dessa två fett grymma pojkar kommer till storsjöyran i sommar, och mina biljetter har varit bokade sedan december. Alltså: Jag kommer få höra What's the point, live!! Detta gjorde så min dag!! 


(Klicka på bilden för att få höra en grym låt!!)

You'll be doin' society a favor.

Jag <3 polaroidbilder! på poladroid.net kan man ladda ner ett program där man kan "framkalla" såna här digitala polaroidbilder. Dom kommer ni säkert få se mer av här på bloggen!
Litterär gestaltning just nu. Skriver på ett reportage om bloggkulturen. Ironiskt nog.


KRAM!


What clowns we are.

Ni får ursäkta röran! Är fullt medveten om att det sett lite knasigt ut på senaste tiden, men nu har det löst sig tror jag :) Ville kunna ha bilder med bredden 600 istället för 500 som jag haft innan och då blev det lite kaos när jag var tvungen att anpassa hela bloggdesignen till bildbredden. aja... ni hajar.
.
Imorrn är det matteprov som gäller och jag har faktiskt varit duktig och pluggat matte med Johanna :) När vi inte pluggar kan det tex. se ut så här xD
.
Ansiktsmasker är bäst! Och nej, inte ens jag pallar lägga ut seriösa inlägg och bilder hela tiden. (ser hon inte lite ut som grinchen, på tal om ingenting?)

Press hold.

.
Brukar man inte säga att tiden går alldeles för fort? Jag håller inte med.

I see you.

.
Kan stolt meddela att jag till slut pallrade mig ner till SF och såg Avatar. Ni vet, den där filmen om vackra blåa skapelser som klättrar i träd. Jag tror ni har hört talas om den. Tummen upp för den filmen i alla fall. Hade verkligen inte höga förväntningar och blev lite överraskad när det visade sig att den faktiskt var värd att lägga ner pengar på!
.
.
Det fick bli allt för denna gång! nu ska jag sova :D (lägg märke till den stor smileysen bakom ordet sova ^^)

När jag tänkte på dig, kände du mig? Genom antennerna och satelliterna.

.
.
Den eviga mediefastan är över och jag återgår till mitt normala liv igen. Känns bra! :)
.
Idag kom jag i alla fall på någonting om mig själv. Jag är en sinnessjukt dålig förlorare! Ett helt vanligt parti fia med knuff slutade med mord hot och hyperventilation för min del. Don't ask. Men nu vet ni det! Kan kanske vara bra att veta :P
.
Puss och kram, skumbanan! (vem var det som sa så egentligen?)

MJAU!

Mot Skellefteå i helgen. Kul! :D Nästa vecka=Mediefasta. Inte lika kul. Så om ni undrar vart jag tar vägen i några dagar så vet ni varför! Lite snabb update sådär bara. fett tråkigt javet..
.
Solen skiner över Umeå i alla fall! Det gillar vi :D
.
.
Och jaa. jag bloggar på min mattelektion.. Koncentrationen på topp käner jag...
Trevlig helg nudå!

Dom är uppe på taken, alla är högt över staden.

Just så känner jag mig nu. Som en skata på ett hustak. Hur man nu känner sig då? Det kan nog bara skatan svara på. Hoppas bara på att den är glad eller nåt.
.
Väldigt filosofiskt det där blev känner jag... Jag. Är. Trött. Heh.

Show me better times.




.
Du fattar ingenting.

We're all alright, we're all alright!

.
Äntligen är inte bilderna från vårat svenska arbete hemligstämplat längre! har längtat efter att lägga ut dom ;) Så här såg det i alla fall ut, för alla er som hade oturen att inte vara där för att beskåda detta mästerverk!
.
Och för er som inte fattar någonting nu, så har vi alltså jobbat med fördomar på svenskan, och såhär blev resultatet när vi fotade våra små fördomar!
.
P.S That 70's show måste ju vara väldens bästa serie! <3

Kram

If you never notised, I would sit and wait for you, again.

.
Godmorgon! Just nu sitter jag och skriver på nån himla reflektion. Inte så kul. Nåt som däremot är lite roligare är att jag inte börjar förrän 12.40 ;) suck on that!
En annan kul grej är att jag har köpt nya skor! Tvekade lite på att köpa ett par med höga klackar, jag som knappt kan gå i klackar, men å andra sidan är dom ju så sinnessjukt snygga!
.
Sen har jag ju valt kurser till 2:an nu! känns bra att ha fått det gjort. Det blev i alla fall Foto och webbdesign-paketet (som jag taggar till tusen!) och psykologi A & B som individuella, hoppas det blir bra :)
.
Nu måste jag fortsätta skriva! ADJÖ

Men du. Jag ger dig min morgon. Jag ger dig min dag.


Detta möttes jag av i morse. Strålande solsken genom persiennerna. Kunde inte låta bli att ta fram kameran, även om det gjorde så att jag var tvungen att stressa till bussen. Totally worth it.
I alla fall. Då tänkte jag: Det här kommer att bli en bra dag. Och det blev det! En skön sovmorgon och en enda lektion. Ett långfika med te och morotskaka på Station med Johanna, Fia och Maja :) roliga brudar det där, kan jag lova! Och som om det inte var nog med det så köpte jag ett par skor! De var 50% rea på dem så då tänkte jag: WHY NOT? (lägger väl in en liten bild eller nåt någon dag framöver!)
.
Kom nyss hem från johanna i alla fall :) mys.
Nu tänkte jag sova. Ska upp tiiiidigt imorrn...
.
KRAM!

RSS 2.0