Songs of desperation. I played them for you.


Har just lagt in det bästa film soundtracket någonsin på min iPod. 500 days of Summer<3 Älskar helt ärligt varenda låt. Sen är ju filmen inte så dålig heller. 

Denna dag har för övrigt hittills varit riktigt najs. Solig promenad till sofiehem för att käka våfflor med trevliga människor som jag inte träffat på hur länge sen som helst. Gillas.12 – Vad som finns i min väska

Efter ett långt uppehåll kommer här nästa punkt på listan! Kan inte påstå att jag har överdrivet intressanta saker i min väska, men här får ni ett smakprov på hur innehållet brukar se ut en helt vanlig dag: • mobil såklart
 • vantar <3
 • läppsyl (vet fortfarande inte om man stavar det så efter 18 år på jorden. Illa Sofie. )
 • mattebok..
 • älskad Ipod och älskade koss
 • plånbok
 • hårsnoddar

IDAG ÄR DET FREDAG HÖRRNI! Ska fira detta med godis tror jag. 3.90 kr/hg på ica maxi enligt min välinformerade bror. Typ ödet. 


Damn, damn, damn my feet just wanna touch new ground
Hade min första Fotolektion idag :D Chillade mest med dessa glada typer ovan. Skulle ta porträtt av varandra så nu har jag massa vackra/inte så vackra bilder på min dator. Gillas. 

Resten av dagen sög ganska mycket. Psykologi till halv fem(!!) Behöver jag säga mer? 
Är rätt död. Ska nog sova. Typ nu.

Badlands.Got you around my finger like a lonely lovers charm.
Igår var jag och såg Love and other drugs på bio med Josefin, Tina och Ronja. Den var rätt bra ändå. Lite rolig/romantisk/knasig/dramatisk/sorglig. Men mest av allt blev man varm i hjärtat av den. och det var fint.Dawn seemed to follow midnight with indecent haste.

Känner ni inte ibland att ni skulle vilja leva i en annan värld eller en annan tid? Det gör jag, lite då och då. När det verkliga inte riktigt räcker till. Lite såhär skulle min värld gärna se ut:Och inne i städerna kunde det få se ut såhär:Och inuti husen borde det finnas väggar som dessa:Och på alla de andra väggarna måste det såklart växa massa murgröna som klättrar längs med fasaderna:Letar man sig ut från städerna möts man av berg, skogar och gamla, vackra slott på klippor:Små hus inuti trädstammar finns det gott om i skogarna:Och fina trädkojor såklart:Ååååh är helt kär i trädkojor! <3Och trädkojorna får mer än gärna se ut såhär inuti:Och sängar upphängda i rep kan ju inte vara helt fel:Alltid molnfria och stjärnklara nätter:Och massa kärlek såklart:(Alla bilder från weheartit. Har suttit i flera timmar för att hitta alla dessa fina bilder. Absolut värt det.) 

Tillbaks till verkligheten igen I suppose ^^


Hela livet var ett disco.Så var man myndig sedan några dagar tillbaka! (tack för alla gratulationer förresten!!) No turning back. Känner mig inte alls extra vuxen eller eller äldre på något sätt egentligen men det är rätt trevligt att veta att jag bestämmer över mig själv. Att jag tar mina egna beslut. Inte helt fel om ni frågar mig.

Nu ska jag fortsätta mitt vänner-maraton. säsong 5 avsnitt 19 here we go! (för övrigt typ världens bästa serie.) Fire edition


Eld+kort slutartid <3


Imorgon byts sjuan i 17 ut mot en åtta. Jag får rösta, köpa folköl, gifta mig, tatuera mig, ta körkort och massa annat kul. Ack som jag har längtat. 


11. Mina syskon+ 14. min familj


Jag kombinerar båda dom punkterna om det är okej ^^ Vi är ju bara tre personer i våran familj så det räcker nog med bara ett inlägg.David och Sven Olof heter dessa underliga varelser, aka broder och fader. Vet inte riktigt vad jag ska berätta om dom om jag ska vara helt ärlig, men att bo med två pojkar kan vara påfrestande ibland x) (och ja, jag räknar min pappa som en pojke för att han är så sjukt barnslig. no offence pappa, men asså..det är sant.)

Men bortser man från allt knas så är dom nog rätt så bra ändå. Liksom, vem skulle döda getingar som flugit in i mitt rum om inte David? 

Sist men inte minst (Fast jo, hon är ju faktiskt rätt mycket mindre än resten av oss), Tussan!Tussan är ungefär 4 år gammal och hon gillar att ligga på, eller allra helst inuti påsar och väskor. Hon hårar extremt mycket och är världens mest sociala katt för det mesta. Och söt är hon också. Man får typ hål i tänderna bara man tittar på henne..10 - Vad jag har på mig.

And so the lista continues...

(Jag vet, jag hoppade över nummer nio på listan men alltså, Min tro. Skulle bli ett alldeles för tråkigt inlägg, av den enkla anledningen att jag inte är så överdrivet religiös av mig, tyvärr.)

Hursomhelst. Moving on! Det här har jag på mig idag:Gammal bild men det är precis det här jag har på mig idag så det får duga! Skjorta från JC, linne från gina och strumpbyxor från indiska. (hehe var ju faktiskt lite roligt att modeblogga ändå!)

Spenderade för övrigt tvåtusenelvas första dag med att dra till fjälls över dan. Bra start på året ändå, glida nerför backar och känna sig cool. 


2011. Första inlägget.Nyårslöften:

 • Ta körkort.
 • Vara mer spontan. Inte tänka för mycket!
 • Gå ut 2:an med bra betyg.
 • Ta tillvara på dagarna.
 • Spendera mer tid med dom jag tycker om.
 • Sluta skjuta upp saker. (får väl se hur det blir med det. heh.)
 • HA ROLIGT! Seriöst, jag ska ha så jävla roligt nästa år!RSS 2.0