Darling your head's not right.Väskan packad och väckaren ställd på ett fruktansvärt tidigt klockslag. Kan inte sova fast jag borde. Resfeber kallas det väl.


Ses om en vecka!


Strawberry swing.Blir bortskämd hos min lilla extrafamilj här uppe i regniga skellefteå och räknar flitigt ner dagarna till Peace & Love som kommer bli epic! Jag lär väl titta in här nån gång till innan jag far, men glad midsommar tills vidare! Yesterdays.Slaget om midgård. För alla som inte vet så är det såhär det ser ut när midgårdare försöker spela fotboll. Hehe nämen skämt åsido, alla var jätteduktiga! Speciellt duktiga var ju såklart arenorna som gick och vann hela tävlingen. Det tyckte Disa var lite småroligt.


Mer bilder från de senaste dagarna kommer senare. Ikväll bär det av mot Nydala och fira första kvällen på sommarlovet!


But if you still believe I'm thinking of you, you are dreaming.Inatt har jag drömt följande:

- Att jag var polis (med egen polisbil jao)
- Att det var översvämmning
- Att jag var gravid
- Kommit på att jag inte alls var gravid
- Att jag träffade en jätteliten människa som ville se harry potter och de vises sten med mig. 


Ganska produktiv natt ändå.


Euphoria, take my hand.Med bara tre lektioner under hela veckan har det funnits en hel massa tid till annat (dock inte till bloggen hehe) och jag har då inte slösat bort en sekund! Det är svårt att sammanfatta en hel vecka i ett enda blogginlägg, men jag ska försöka:Tisdag och onsdagskvällen spenderades med fina Johanna på bryggor, balkonger och i en och annan lekpark.Torsdagen levererade med tältpimp med peace-brudarna!


Fredagen och lördagen har jag inga bilder från men om vi säger såhär: extremt röda ben, kvällsdopp på nydala, en jäkla massa mygg, nya och gamla ansikten, grillning, 5ive, massa dans och svettiga människor.


Sammanfattningsvis: BRA VECKA. Cykeln har varit min trogna följeslagare  och jag har knappt varit hemma någonting förutom när jag har sovit. Satsar på en lugn dag idag. Peace out.

You didn't get to heaven but you made it close.Tänkte bara säga att jag lever livet på stockholms gator. Och att det mesta äger just nu. Idag har det ätits frukost i solen, shoppats på söder och i centrum, ätits mat och glass i kungsträdgården ock åkts massa tunnerbana/pendeltåg. Mina tremänningar är bäst och storstan med. 

(Tack för att ni står ut med att jag är en så usel bloggare. Ska bättra mig nu när saker börjar lugna ner sig.)RSS 2.0