It's never yours but someone elses voice.Får nästan hål i tänderna, så söt är du.


Thames


And all the kids they dance, all the kids all night.Första skoldagen (på sista skolåret!!) imorgon. Tekniskt sett idag, om 7 timmar om man ska vara riktigt petig. Jag gillar att vara petig. 

MVH / Tjej som är inkapabel att vända tillbaka dygnet även fast hon vet att det är sjukt idiotiskt att sova till halv 1 dagen innan hon ska upp klockan 7, så nu sitter hon uppe mitt i natten och bloggar för att det är roligare än att stirra upp i taket timme efter timme. 

Too young to be this old.Under loppet av de senaste två dagarna har jag hunnit samla på mig en fet hög med vuxenpoäng för följande aktiviteter:

Rensat min garderob
Tagit tag i körkortsteorin for realz!!
införskaffat ett nytt bankkonto
Betalat min första mobilräkning (stort steg jag vet!)
Beställt e-faktura från telia
Skrivit under ytterst viktiga dokument
Postat ytterst viktiga dokument


Och vart vill jag då komma med detta måntro? Jo, att tiden går så himla fort. Det kanske är världens mest utslitna klyscha men det ligger mycket i det. Jag menar, sedan när började jag fundera på saker som långtidssparande, räntor och fonder? Helt plötsligt inser jag hur skrämmande nära framtiden har smugit sig. Den där framtiden som var ljusår bort för bara några år sen. Snart är jag intrasslad mitt i den....
Tänkte bara presentera min Flickr lite snabbt som gärna vill ha lite mer besök! Har haft den ett tag men inte riktigt tagit tag i den. Silly me.

(Klicka här ovanför eller på ikonen i menyn för att komma dit)
London pt. 4: Speakers cornerEtt utav de mest fascinerande ställen vi var på under hela londonresan var speakers corner. Har inga bilder därifrån (förutom denna ekorre som bara råkade befinna sig i närheten) men det är helt enkelt ett hörn av Hyde park där en gammal engelsk lag säger att vem som helst får hålla tal om i princip vad som helst. Så varje söndag samlas engagerade tanter som talar om moral och etik, präster som hoppas kunna frälsa mänskligheten eller bara människor som vill göra sin röst hörd. Så missa för guds skull inte speakers corner om ni är i London någon gång, riktigt kul att småfnissa lite åt dåliga argument, roliga lösningar på samhällsproblem, vassa kommentarer och lite väl hetsiga debatter ;)


(Har breddat bloggen lite, tänkte testa nåt nytt. Fuckat, ja/nej?)London pt. 3

För ganska precis en vecka sen:

- åkte jag London eye!
- strosade jag på Oxford street
- gick jag på millennium bron!! (Alla ni harry potter fans där ute vet vad jag menar! och varför jag nästintill skuttade omkring och var allmänt astöntig. Starstruck av en gångbro, japp. That's me.)
- dumpade jag familjen på London dungeon och gav mig ut på egna äventyr i storstaden och besökte den sanslöst vackra Leadenhall market bland annat. 

...sammanfattningsvis: Saknar förra helgen en aning.
London pt. 2: London by night
London pt.1
De första dagarna satsade vi jävel och plöjde oss igenom massamassa turistiga ställen/nöjen/sevärdheter/ovärdheter såsom: Hyde park, Harrods, westminister och allt vad det innebär: Big Ben, house of parliament, westminister abbey, you name it. 

British museum var vi också på, dock ingen höjdare under regniga dagar= varenda turist i hela london trängs bland mumier och antika grekiska krukor. En höjdare var däremot musikalen som vi gick och såg! We will rock you kan jag rekommendera starkt. Massa bra musik och massa skratt utlovas!


Mer om London kommer! Hoppas ni står ut med det.
Mind the gap.London är min stad. Utan tvekan ett utav de mest fantastiska ställen jag någonsin varit på, och jag har varit på många ställen! 

Sen att det är kaos där just nu är ju en annan historia. Kan erkänna att det var lite läskigt att sitta på hotellrummet och se på tv hur bilar och hus stod i brand bara några kilometer bort. Höra ljudet av sirener susa förbi utanför fönstret. Och allt för ingenting. Helt oprovocerade våldsamheter, så himla onödigt. Hur som helst tänkte jag nu ta mig an alla 431 foton på mitt minneskort så att ni kan få se vad jag har haft för mig!

uppdatering inom kort/stay tuned!
mid-sweet talk, newspaper word cut outsSom jag har längtat efter denna dag! Äntligen bär det av mot landet där dom kör på fel sida vägen, dricker enorma mängder te och pratar med den finaste accenten. 

LATER!!


RSS 2.0