Hey little train. We are all jumping on.Bra låt.

En morgon för ungefär en vecka sedan möttes jag av detta. Kusligt vackert. She said it's right out of the blue.(genom mobilkameran)
Snabb sammanfattning av
sista helgen på lovet:


Åre.
Lera.
Slask.
Snöblind.
Norrmän.
Massa sol.
Awesome.
Puckelpistar.
Fjäll-picknick.
Oanvändbara ben.
Obeskrivlig trötthet.
Sociala stockholmare.
X antal tjusiga vurpor.
Ett och annat bombhot.
Värmebölja (vi snackar 20+)
Tomatfejs. (även kallad Johanna)


p12 + crazyfjortisface signing out!Japp. I'm that cool. 

Kilar iväg till östersund idag där några dagars skidåkning med johanna väntar, om det finns någon snö kvar dvs. Nu taggar jag 6 timmars bilfärd med ickefungerande hörlurar. Förstår inte hur detta ska gå...

Nåväl. Om inte annat så hörs vi nästa vecka!Strangeways here we come.Säger goddag med en sommarbild från förra året. För det känns nära nu. Bruna gräsmattor, grus som sopas bort från dammiga gator, lukten av asfalt och solljus genom persienner. 
Idag ska jag ägna mig åt packning, städning och en massa plugg. Tagga livet.You're silver lining the clouds.


Gillar våra fotolektioner starkt <3 Mer (seriösa) bilder från gårdagen kommer senare mest troligt framöver! 

Alltså äntligen. Äntligen kan jag slappna av! Hela den här veckan har varit kaos med massa stress inför nationella i svenska B. Men nu är det gjort och det känns så himla skönt att bara kunna släppa det nu. 


Onödig information: Har suttit och solat på altanen hela eftermiddagen med min fina vän, ipoden. Nu stundar kvällen och jag ska fira dagens prestation med kladdkaka och senaste Harry Potter filmen som jag köpte igår!!"Kathy I'm lost" I said, though I know she was sleeping.


There goes the fear again.HAHAHA länge sedan jag skrattade så mycket till ett TV-program! Galet roligt. Min skadeglada sida kommer till sin rätt, heh.

Var bara tvungen att hylla att det faktiskt finns underhållande program. Vem hade anat det liksom?

HÖRS!


I've got no deeds to do, no promises to keep.
Igår var jag och dessa brudar (plus en johanna som står bakom kameran) även kallade Peace&loverzz, och köpte tält till P&L! Förutom tältet så fick vi med oss en dörrmatta, ett rosa parasoll (likadant som det på bilden fast rosa!!) och X antal vattensprutor. Heh. 

Tänkte mest uppdatera er lite om helgens äventyr, för nu blir det nog inga fler... Dock känns ju deklarationen som ett äventyr. Och övningskörning kan ju bli ett äventyr det med!

Nu: Plugg.


Leibovitz.


Tycker att Annie Leibovitz är så galet duktig så det finns inte. Vill också kunna skapa fantastiskt fina bilder som dessa!! 


Idag har varit en trevlig dag med spännande skåpjakt, klassfika och noll torsdagsblock. Sen fick jag ett sms med fina nyheter om att the strokes kommer till Peace & love i sommar också!
Bra dag helt enkelt.24 - Något som får mig att gråta
Jag blir väldigt lätt rörd. Får lätt några tårar i ögonen när någon ger en extra fin komplimang, eller när Monica friar till Chandler i vänner. När man lyssnar på en låt som är så fin att man ryser eller när man just fått reda på någonting så fantastiskt att man inte kan sluta le. Sedan skrattar jag också ibland så mycket att jag gråter floder. Riktigt drygt! Mascaran ryker på en sekund.  


Sedan finns det ju andra sorters tårar än glädjetårar. Typ när man har en allt-går-fel-och-jag-vill-bara-skita-i-allt-dag. Såna dagar kan jag gråta för nästan vad som helst. Världens minsta grej kan göra att det brister. Som att datorn kruppar, eller att man spiller mjölk över hela golvet. Hatar såna dagar.
Jag gråter när jag är rädd (och jag är rädd för många saker). Jag gråter när jag är arg. Jag gråter när jag får reda på saker som jag efteråt helst vill glömma. Jag gråter när saker går åt helvete. Och när folk försvinner ur mitt liv.
Alla utom jag vet hur det skall gå.


(Rockfoto.nu står för bilden även idag)


Så var umeå Open slut för denna gång och herregud vilket avslut! Hade ungefär noll förväntningar på dag 2 men det fick jag äta upp minsann! 

Kvällen började med The magic numbers som följdes av Bob Hund som var helt otroligt bra! Och detta kommer från en som inte lyssnar på Bob Hund i vanliga fall, men jisses vilken stämning det var! (Fattar inte hur Josefin kunde SITTA under den spelningen...) Och sångaren är ju bara too cool for school om vi säger så! 

En rastlös timma senare stod Miss Li på scenen och hon var mycket bättre än förra gången jag såg henne så tummen upp för det! Och smart drag att spela Ba ba ba som sista låt. Dansade sönder det som var kvar av mina fötter och traskde mot bussen med ett leende på läpparna.


(Jag och Josefin hamnade på en vimmelbild!!! Kolla på den vackra bilden här.)


Men när du var med mig, musiken slutade aldrig.


(bild från rockfoto)

Efter många timmars sömn har jag nu börjat återhämta mig från gårdagens vätskebrist och har tagit en välbehövlig dusch. Sammanfattat var fredagskvällen en enda röra av grymt bra musik, uttorkning, välkända ansikten, kramar, svett, parfym, mosade tår, sinnessjuk trötthet och en massa glädje.

Säkert! var väldigt bra! Bättre än jag förväntade mig. Dansa fastän och vi kommer att dö samtidigt var riktigt bra live! Massa dans.

Håkans konsert var magisk på alla sätt och vis (speciellt när publiken brast ut i ja-må-han-leva) men jag blev litelite besviken på låtvalen. Han kunde ha spelat så mycket bättre låtar. Vad hände med aprilhimelen undrar jag?! Älskade dock att han spelade Du är snart där som sista låt. Så mäktigt och så fint. Ryser bara av tanken.


Nu ska jag ladda lite energi för dag 2! Kram.RSS 2.0