If I was a cartoon.

Älskar lediga dagar. Älskarälskarälskar. Dagar att fylla med absolut ingenting, eller nästan ingenting i alla fall. Helt underbart på alla sätt och vis. Och jag fick sova ut! För första gången på flera dagar fick jag sova. Det behövdes minsann. 

I helgen är det Skellefteå som gäller för min del, så det här blir sista inlägget för denna vecka gott folk! Fred ut.


Jag ser dom klättra i träden för att se mer av världen.Det är höst nu. På riktigt. Men inte deppar jag för det inte! Har alldeles för mycket att se fram emot i höst. Typ lite sånthär: 

- Om ca 2 veckor kommer det att dimpa ner ett paket hos mej med en skiva och en bok, båda med namnet Håkan Hellström på framsidan. 

- Höstens konserter! Moto boy i november och johnossi i december :D

- Kommer tydligen ha praktik vecka 48, se där!

- Förhoppningsvis en massamassa cafékvällar med mina favoritflickor!

- Mina nyinköpta teer som jag kan konsumera med gott samvete i takt med att träden blir kalare och gräset frostigare.


Ni ser. Hösten är inte helt fel när det väl kommer till kritan!


How can they hear me say those words.
Har måndagsångest och känner mig helt lost bland linjära funktioner och grafer. intressantare än såhär blir det bara inte.Nåt säger mig att du blir borta en lång, lång tid.Jag såg dom första flyttfåglarna för några dagar sedan. Ville bara kasta mig ut genom fönstret, breda ut mina vingar och följa med. ...väggarna har sett allt från första tills sista akt.(eheh, ursäkta panikbäddningen på sista bilden ^^)

Uppdaterad fotovägg!! När jag kom hem efter skolan idag så hade det kommit två kuvert med massamassamassa bilder som vi hade skickat på framkallning. så detta, gott folk, är vad jag har jag pysslat med så gott som hela kvällen! Roligtroligt och snyggtsnyggt blev det.Så uppsnärjd i det blå.

Har jag nämnt att mina klasskompisar är världens sötaste och underbaraste? Det är dom iallafall och vi har haft en awesome dag idag! Kubb, maffialek, picknick och annat kul. precis det jag behövde efter gårdagens stora besvikelse.
Nu äre ju så att jag aldrig skriver om politik här på bloggen, men just idag krävs det ett undantag. Tänker inte gå in på detaljer men jag tror att ni har en rätt så bra aning om vad det rör sig om. Vad som får mig och de resterande 94 procenten av sveriges befolkning att rysa av obehag. Har aldrig någonsin skämts för att vara svensk, men nu verkar det som om jag får tänka om. Hur blev det såhär? 


Någon måste skriva om mitt slut.Bjuder på en sommarbild för alla dem som redan börjat tvivla på dess extistens. Inklusive mig.

Sitter och njuter av helg, kakor, fina One tree hill avsnitt och allt annat som inte suger. Rätt trevligt må jag säga!blogrape

HAHA! Nu har vi kidnappat Sofie. Hon kan bara bli fri om ni ... eh. Ger oss något. Typ mat. Så gör det är ni snälla.
Anledningen? HON HAR INTE EN FUCKING JÄVLA BILD PÅ OSS PÅ HELA SIN DATORJÄVEL!!!!! INTE OKEJ. ALLA BORDE HA DET.

/arga förnedrade kvinnor

No guiding light left inside.Webbdesign måste ju vara den roligaste kursen någonsin! Får göra sånt som jag gladeligen skulle ha gjort ändå. Typ sitta och leka i photoshop ^^Och vågorna, dom kraschar över dig och mig.
Här har ni den alltså. Höstens, nej, årets mest efterlängtade singel. Längtar nästan ihjäl mig till skivsläppet!


En dag kommer du krossas, så flyg nu.Usch. Fick just en sån där jobbig klump i magen. En Vad-fan-blir-det-av-mig klump. Vet inte varför eller hur den kom dit. Helt utan förvarning. Inte ens en tårtbit hjälpte! Så nu sitter jag här med en liten klump i magen och tänker alldeles för mycket. Som vanligt. Det borde finnas en off-knapp ibland.

Förlåt. Borde inte dra ner er i fördärvet.
En glad nyhet är dock att Håkans nya singel är släppt! Lägger upp den så fort jag får tid! :) 

Kramkalas!


Påväg till östersund. Här får ni en bild iaf ^^


Half a smile.
Blev sjukt nöjd med denna bild! Ville bara dela med mig av den :)Rummaging for answers in the pages.

Hittade min morfars självbiografi i förrådet idag. Tar det som ett tecken att det är dags att läsa den nu. 


Bara jag som taggar sönder?! Troligtvis ja..Alltså. Jag ryste big time när jag såg den. Så taggad är jag.

Långa rader av små ord.Nu var det rätt länge sedan jag läste denna men ack så bra den är! Om ni gillar fina ord och kärlekshistorier så läs den för guds skull!!RSS 2.0