And now you want me to read your mind.




I min ensamhet dom senaste dagarna hade jag fotografering med ingen annan än mej själv! Det blev väl som det blev.


Som Johanna påminde mig om igår så är det precis en månad kvar till Storsjöyran!! Det har känts så långt borta men nu slår det mig att det verkligen närmar sig. Så alltså om en månad och några timmar står jag i publiken på Johnossi eller Markus krunegård eller Kent och om en månad och en dag och några timmar står Lasse på scen och jag längtar så himla mycket!! För att inte glömma Joel alme och shout out louds och alla andra. Jag är sjukt taggad :D
Klicka här om ni vill ha ett smakprov på hur awesome det kommer att bli!
Och när vi ändå pratar festivaler så: ett litet R.I.P till hultsfredfestivalen. Sadface på det.

Medan mina ögon letar efter var dina ögon är.




Hej, jag heter Sofie och jag väntar på att mitt liv ska börja. Men det kan man väl inte göra? Bara vänta och hoppas på det bästa? Tänk om det aldrig kommer. 

Jag vill inte vänta längre. 


Come along. There's a gene.





Bilder från midsommar och min otroligt  coola kisse ;D Kan ju meddela att bilden togs när bilen stod still. Annars hade det inte varit riktigt lika kul :P

Och ja, jag satt halva dagen i bilen så det hände inte så mycket den dagen för min del. Hemåt imorrn och tills dess lär det väl inte hända nåt heller ^^ Mitt liv känns rätt förutsägbart just nu.


While I'm waiting for the glory days to come...


Nu drar jag. Hejdå civilisation. Hej rastlöshet. 



När du är i luften. Kom ihåg mig då.











Ge mig flera dagar som dessa, tack. Gårdagen var så sjukt härlig, ni anar inte. För det första så fick jag igång kameran igen! Halleluja. Fina ume och fina vänner (tyvärr så fastnade inte alla på bild) och fint väder och en väldigt, väldigt fin dag helt enkelt. Precis vad jag behövde just nu. Något som håller mig uppe nu när jag ska iväg.

igen. igen. igen. 


Varning.

För en psykiskt jobbig bild. För att inte tala om att det är en mobilbild. Det ska inte bli en vana. jag lovar.



Såhär ser min stackars kamera ut just nu. Som sagt, det är bara filtret och inte själva linsen som är sönder men det går inte att ta loss. Usch. Jag är sadface.

Before they're allowed to be free.



Bob

Imorgon bär det av hemåt efter några fina men rätt så slitiga dagar i Skellefteå. Hur som helst så ska det bli trevligt att komma hem och... packa om väskan... Taggar Östersund till tusen just nu.. eller inte så mycket?


Bara för att.



Bara för att jag är fett snygg. JAPP. Och för att jag inte har några nya bilder att lägga upp numera. Sörjer att jag inte kan använda kameran. Usch. Har så mycket inspiration och så mycket fina motiv att fota just nu men ingen möjlighet att göra det :( Ganska surt.
För övrigt saknar jag Umeå. Och alla människorna. Och storstadslivet. Ja, umeå känns liksom som en storstad när man är i lilla fina Skellefteå. 

Kram på er tills vidare :)

The earth was quaking, my mind was aching.



Det är nog ingen som har missat att det var en liten (eller inte så liten??) jordbävning igårkväll. Lite läskigt var det allt när spegeln i badrummet och hela golvet skakade, men lite spännande också. Jordbävningar hör ju inte till vardagen om vi säger så. Och tur är väl det.

Over and out.

Magiskt, men tragiskt. Utan det magiska.


Oj, här var det ett tag sedan man kikade in känns det som. Är i Skellefteå just nu och målar garage för fullt. sjukt jobbigt, men lite pengar säger jag inte nej till! Med en sådan här liten fin sak på inköpslistan är det tacksamt med lite extrapengar.




Åh vad jag längtar tills den är min! Och det måste den bli rätt så snart för mitt gamla objektiv mår inte så bra just nu. Heh. Filtret är helt sprucket och autofokusen är helt off. Skillade lilla jag tappade den i asfalten. Inte en utav höjdpunkterna i mitt liv direkt. 


Bildbomb nr.2














Inte lika extrem bildbomb som den förra, men fin ändå! Skolavslutningskvällen spenderades med dessa brudar på kajen. Det var kallt som satan men jag lever ju, eller hur?


ÄH jag slänger in några bilder från igår när jag ändå håller på!







Bildbomb nr.1 från gårdagen kommer här:






























Som sagt. Detta är bara bildbomb nr 1. En till från kvällen kommer sen!
Igår var hursomhelst en sjukt härlig dag. Den spenderades på skolan en liten stund (bild 1-5) och sedan på kajen med glass med jordgubbsströssel och trevligt folk (bild 6-14). Jag kommer sakna underbara AR1A, min otroligt fina klass. Ni gör det roligt att gå till skolan varje dag, till och med när vi har sjukt dryga torsdagsblock eller långa jobbiga matte lektioner. Jag älskar våra megafikan och våra äventyr genom skywalken. Ni är fina helt enkelt :)

Vi måste hitta på något kul nån gång i sommar, okej? :D


En liten snabbuppdatering sådär bara.



Skolavslutning idag!!! Såhär fina och glada var vi efter att vi hade kaxat med några studenter. Moahaha. Så ägda. Hursomhaver så kilade vi ner till kajen och käkade glass efteråt, men dom bilderna kommer någon annan gång för nu ska jag äta glass med Johanna! Mycket glass idag känner jag, men det är väl så det ska va? :D

GLAD SOMMAR tills vidare!

9/6-10










Lite roliga bilder från idag (aka den sista skoldagen för terminen!) Imorgon blir det skolavslutning och efter det är hela ettan avklarad. NAJS, säger jag. Dagens höjdpunkt var dock när jag lämnade in min spanska-bok. Aldrig mer spanska!! Obeskrivlig känsla det där.

Återkommer väl under sommarlovet någon gång! ;) Typ imorrn, haha!


Där människor är som du och jag.




Sitter och lyssnar på Rolling Stone 500 greatest songs of all time och känner att sommarlovet gärna får komma och ta mig med storm just nu. Fint så. 



Summer days och sånt.












Hade picknick idag med johanna. Det var sjukt trevligt ^^

Som ni nog vet så har jag varit rätt sur för att kommunen snyltade mig på mitt sommarjobb, men nu har det löst sig så fint att jag har åtminstone 5 dagars målarjobb i skellefteå näst nästa vecka. Dessutom ska jag vara kattvakt nästa vecka! Det gillas. Pengar gillas ^^ Ska avslöja vad jag tänker göra med pengarna nån gång snart ;)

Och med ett vg i matte A blev inte gårdagen sämre precis :D Jag har flyt just nu och det är himla skönt.



Gårdagskvällen i bilder:








Det gör inget att ni är helt galna. Ni är fina ändå!

Vi satt på gräset som växte i takt med himlen.




Min hjärna har helt ställt om sig på att det är lov nu. Soliga och lediga dagar makes Sofies brain go bananas. Men det gör inget, den får gärna vara lite bananas i några dagar till tills det är sommarlov på riktigt! I don't mind.
Ikväll blir det cafékväll med fina flickorna Johanna och Maja! Det gillas.

Några saker ni inte visste om mig.




Jag skriver sällan om mig själv här på bloggen har jag märkt. Eller jo, det gör jag ju hela tiden, men jag klagar nog mest på mitt liv och lägger upp halvkassa bilder och tror att jag är cool. Heh. Här kommer lite saker som dom flesta nog inte vet om mig iaf!


- Jag är nog den enda människan i världen som inte sjunger i duschen. Jag sjunger när jag lagar mat istället.

- Jag har en nördhylla i mitt rum. På den står min kameralåda, mina skivor, mina One tree Hill-boxar och mina slitna Harry Potter-böcker. Håkan dvd:n har också en värdefull plats på hyllan. Jag älskar min nördhylla <3 Den säger så mycket om mig.

- Har stora komplex över min hud. Inget jag är stolt över, men så är det.

- Jag älskar smöriga, romantiska filmer men jag hatar att jag älskar dom. Kan inte rå för det. Jag blir alldeles tårögd av romantiska filmkyssar i regnet. 

- Jag är en dålig förlorare OCH en dålig vinnare. Fråga mig inte hur det går ihop...


Sådärja. hoppas ni lärde er något värdefullt. Nu är det eran tur!! Berätta något kul om er själva så blir jag glad :D


Bara en röra av en massa tid.





Några bilder från helgen. När jag var ute och fotade dem så hörde man dunket från nordic rock :P Roligt.


Jag älskar verkligen min timing. Finväder och softa skoldagar. Vad gör jag då? Jo jag går och blir förkyld. Så nu sitter jag inlindad i en filt och ser på film, omgiven av halstabletter och näsdukar. Yey. 



RSS 2.0