a world from above.


Jag gillar att flyga. Så länge planet inte skakar sådär läskigt. Då skiter jag nästan på mig . Men annars är det härligt. Alltid solsken ovanför molnen och alltid lika härligt att se ner på marken man lämnat bakom sig.

Frihet, eller nåt sånt. Radio daylight, radio darkness. Show me something new.


OKEJOKEJ, jag vet att jag ändrar om här en hel del, men det är roligt ^^ Så vad tycker ni?

Semesterbildbomb.3 Genua


Less på mina semesterbildbomber än? TOO BAD, för här kommer en till!

Besökte Europas största akvarium när vi stannade till i Genua, Italien. Många färgglada och fina bilder bjussar jag på den här gången :)

Semesterbildbomb.2 RomColosseum.Jodå, nog fanns det romare i Rom alltid.Smala, italienska gränder är himla fina. Troligtvis en väldigt gammal tegelmur. Piazza de Trevi. 


Den här bilden är egentligen inte från rom. Inte ens Italien men den fick vara med ändå. Sankt peterskyrkan i Vatikanstaten minsann. missade påven dock. Han var på semester ;)
Funderar på en ny header, blev inte hundra nöjd med denna så vi får se om jag lyckas koka ihop nåt kul i helgen!Torsdagsgrubblerier.

Är det bara jag, eller går livet för fort ibland? Jag är snart 18 år och förstår knappt hur jag kom hit. Har knappt nån aning om någonting alls. Framtiden vill jag helst inte tänka på så länge jag inte absolut måste. 

Jag grubblar för mycket helt enkelt. Tänker för mycket. Så mycket att jag missar sånt som jag skulle vilja göra eller känna. Herregudsofieskärpdig. 


semesterbildbomb.1 Palma

Fick just en liten anonym kommentar som sa att jag skulle blogga. Håller med! Så varsågod:

Ojoj... Från 41 till 11 grader inom några timmar och sedan iväg till skolan dagen efter. Det är ett tufft liv att vara på resande fot kan jag lova. Första skoldagen gick ändå rätt smärtfritt, hade min första webbdesign lektion idag och det verkar faktiskt riktigt roligt.

Här nedanför kommer iallafall de första bilderna från medelhavet! Palmer i Palma. Logiskt?Och eh, inte för att skryta men jag åkte samma flyg som Linda rosing hem till sverige igår. Det är status.

Kär i en borderline.


Nu drar jag på kryssning! Ses om en vecka.

HEJDÅ :D
I've got some troubles but they won't last.

Så gott som hela gårdagen spenderade jag vid älven tillsammans med de finaste av flickor! mycket prat, jordgubbar och knäck. Önskar att jag kunde ha haft mer såna här kvällar, eller att jag kunde ha hunnit träffa alla som jag skulle vilja träffa, men icket. När jag för en gångs skull är hemma så blir jag förkyld och nu på måndag bär det av igen. Utomlands den här gången iofs ^^ Ska verkligen inte klaga..

Kolla förresten gärna in min och Johannas nystartade foto/modeblogg!


Du är som jag och det är inte bra.

Canon EOS 500D + Sigma EX 30mm 1.4 DC HSM


Imorse när jag klev upp bestämde jag mig för att sluta tjura och ta tag i mitt liv :P så jag drog med mig stativ och kamera ut i kylan på balkongen. Blev några fina bilder ändå! Borde nog göra så oftare. Bestämma redan när dagen börjar att man tänker göra något av den. Blir som lite roligare då :)

Passar på att visa klänningen som jag köpte på H&M för några dagar sedan. Mycket fin är den minsann.. 


How soon is now?Längtar tillbaka till ryssvärmen, det var fina tider det. Annat är det nu. Lite ångest över att det bara är sisådär två veckor kvar och att jag inte har gjort något vettigt alls på hela sommaren. Ni vet hur det är. Man säger att man ska hitta på så himla mycket och att man ska göra det där som man aldrig har tid för annars. Jag tänkte till exempel bättra på mina gitarrskills, fota tills fingrarna föll av och sola till mig en vettig bränna för en gångs skull. Men här sitter jag ändå, lika blek som i februari med nada gitarrskills och ursäktar min fototorka på dåligt väder. 

Är ni som jag eller lyckas ni faktiskt ta vara på sommaren??


So I heard it's no good to run.Nya tider, ny header. Och gärna en ny hals om ni har nån över? Jag har så sjukt ont i halsen att jag knappt sagt ett ord på hela dan. Det gör så satigt ont att prata, för att inte tala om att svälja. Det är ett helvete rent ut sagt. Ibumetin for life.


Men vi har skuggorna bakom oss trots allt.


Ni anar inte hur härligt det är att va hemma. Underskatta aldrig hemmets mörka vrå! Hur som haver. Yran-highlights kommer här:


-  Shout out louds som sjöng 100 degrees när det säkert var dubbelt så varmt den kvällen.
-  Skrika ikapp med random killar och random tjej på johnossi.
-  Stå tryckt mot ett staket med en nyinköpt Lasse tröja och sjunga med i vartenda lilla vackra Winnerbäck-ord.
-  Joel almes galet mysiga konsert som fick håren att resa sig på armarna.
-  Markus Krunegård som sjöng om stjärnfall och gav publiken tårar i ögonen. Inklusive mig.
-  Sångaren i Industri Royal som slängde sig ut i en halvtom publik och landade på golvet framför mina fötter. Hardcore.
-  Killen som viftade med armarna och sjöng Hallaluja om och om igen tills [ingenting] gick upp på scen. 
-  De röda pappersfåglarna med små ord på som flög ut över en taggad Kent-publik. 
-  Soffta.nu sofforna <3 bra mot trötta ben. 
-  Teddybears galet överspexade spelning med gigantiska discobollsbjörnhuvuden och laserögon. 
-  En överlycklig johanna som kom springande med The Arks Trumpinne i handen. Som jag senare var tvungen att kånka på hela kvällen. Inte mig emot.
-  The no. 1 festivalmat off all times:  Våfflor med hjortronsylt och grädde. Dock var dom godare förra året. punkt.


P.S För övrigt så vill inte google chromes rättstavningsmekanism att jag ska skriva Winnerbäck. De tycker istället att Wienerbröd eller innerficka passar bättre. Alltså, Lars Wienerbröd heter han numera. 
Lasse Wienerbröd By
(www.rockfoto.nu)

RSS 2.0